Om Garn-iture

Jeg åbnede Garn-iture i 2006 i Smallegade. I dag ligger butikken på Godthåbsvej 260, 2720 Vanløse.

Garn-iture er en alsidig håndarbejdsbutik med et bredt udvalg af unikke varer til både strik, hækling, syning, broderi samt forskelligt tilbehør.

Garn-itures koncept er forsat det samme. Produkterne er valgt ud fra en enkel skandinavisk stil og en facination af japanske former.

Garn-iture havde ligget på tegnebrættet en del år inden jeg åbnede tilbage i 2006. Jeg er uddannet tekstilformgiver med en dyb passion for håndarbejde. Jeg har strikket, syet og lavet stoftryk fra en tidlig alder. Husker at jeg i en alder af ti år havde lavet stoftrykte duge og sengetøj bl.a. til de fleste i familien, så butikken og navnet Garn-iture går længere tilbage end 2006. For som navnet antyder så er produkterne i Garn-iture kort sagt ALT det der følger med på en kreativ tallerken.

Garn-itures koncept er ud over at sælge forskellige produkter til mange forskellige former for håndarbejde også at formidle de kulturværdier der ligger i håndarbejde. Derfor vil du i Garn-iture kunne finde:

Metervarer
Broderi
Broderikit

Garn-iture design
Garn

Tilbehør
Håndarbejdsbøger, snitmønstre.

Jeg udbyder i butikken workshops, events, eftermiddagscafe m.m. Og du kan også finde Garn-iture på div. messer bla. på AOH i Rødovre hallen hvert år.